Social Hippo: wat houdt een adviesgesprek in?

< Overzicht

Op welke kanalen post ik best? Hoeveel keer per week moet ik een bericht publiceren? Zijn betaalde campagnes interessant voor mij… en zo ja, hoeveel budget moet ik dan spenderen?

Denk je eraan om in zee te gaan met een social media marketing partner? Dan zit je ongetwijfeld met heel wat vragen. Bij Social Hippo hebben we daarvoor een oplossing voorzien: onze adviesgesprekken. We bieden niet alleen uitgebreide social media beheerdiensten aan, maar ook persoonlijk advies dat nauwkeurig is afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van jouw onderneming. Lees snel verder en ontdek in deze blog wat je kunt verwachten van een adviesgesprek bij ons en hoe onze gespecialiseerde diensten jouw digitale marketingstrategie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Persoonlijk adviesgesprek: wat kun je verwachten?

Elk adviesgesprek bij Social Hippo begint met jou en je bedrijf. We zoomen in op je bedrijfsdoelstellingen, doelgroep, en de digitale uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt. Ons doel is om een helder beeld te krijgen van waar je bedrijf nu staat en waar je naartoe wilt groeien. Op basis van deze informatie bieden we persoonlijk advies dat inspeelt op jouw specifieke noden en vragen, waardoor je het gesprek na ongeveer 20 minuten verlaat met een duidelijk stappenplan en een goed beeld van de acties die je moet ondernemen om je online aanwezigheid te versterken.

Welke social media marketing strategie past het best bij mijn bedrijf?

Ongeacht of je doel is om meer volgers te genereren, leads om te zetten in klanten, of simpelweg top-of-mind te blijven bij je doelgroep, bij Social Hippo hebben we de expertise in huis om je te begeleiden. Tijdens het adviesgesprek, adviseren we je over de beste kanalen voor jouw bedrijf en de optimale frequentie van posts, gebaseerd op waar jouw doelgroep het meest actief is.

Social Hippo

Organische en consistente posts
Voor wie? Bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en een loyale community willen opbouwen.

Doelstellingen: het verhogen van merkbekendheid, engagement en klantenbinding.

Bij Social Hippo ligt onze focus op het creëren en publiceren van organische, consistente content die resoneert met jouw doelgroep. We analyseren zorgvuldig welke kanalen het meest relevant zijn voor jouw bedrijf, of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Snapchat, Youtube of een combinatie daarvan. Onze contentkalender is strategisch gepland om op het juiste moment met jouw doelgroep te communiceren, waardoor de betrokkenheid en zichtbaarheid van je merk aanzienlijk toenemen.

Betaalde campagnes Voor wie? Bedrijven die snel hun doelgroep willen uitbreiden en gerichte resultaten willen behalen.

Doelstellingen: leadgeneratie, conversieverhoging en gerichte productpromotie.

Onze paid ads service is ideaal voor bedrijven die specifieke doelgroepsegmenten willen bereiken met gerichte advertenties. We ontwerpen en implementeren betaalde campagnes op platforms zoals Facebook en Instagram, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde targetingopties om jouw ideale klanten te bereiken. Of je nu meer leads wilt genereren, de conversie wilt verhogen of een nieuw product wilt promoten, onze betaalde advertentiestrategieën zijn ontworpen om jouw specifieke bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Blogging Hippo

Voor wie? Bedrijven die hun online vindbaarheid willen verbeteren en zich als autoriteit in hun branche willen positioneren.

Doelstellingen: verbetering van SEO, verhoging van organisch verkeer en versteviging van de merkautoriteit.

Blogging Hippo specialiseert zich in het creëren van hoogwaardige, SEO-geoptimaliseerde blogcontent die niet alleen de vindbaarheid van je website verbetert, maar ook waardevolle informatie biedt aan je doelgroep. Door regelmatig relevante en boeiende blogs te publiceren, trekken we meer bezoekers naar je site en bouwen we aan je reputatie als kennisleider in jouw sector.

Mailing Hippo

Voor wie? Bedrijven die direct met hun klanten willen communiceren en langdurige relaties willen opbouwen.

Doelstellingen: klantenbinding, promotie van aanbiedingen en evenementen, en het stimuleren van herhaalaankopen.

Met Mailing Hippo tillen we jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau. Of je nu nieuwsbrieven wilt versturen, speciale aanbiedingen wilt promoten of belangrijke bedrijfsupdates wilt delen, onze op maat gemaakte mailingcampagnes zijn ontworpen om je boodschap effectief over te brengen en je klanten betrokken te houden.

Searching Hippo

Voor wie? Bedrijven die hun zichtbaarheid in zoekmachines willen maximaliseren en gericht verkeer naar hun website willen leiden.

Doelstellingen: verhoging van het websiteverkeer, leadgeneratie en verbetering van de online zichtbaarheid.

Met Searching Hippo zetten we doeltreffende Google Ads-campagnes op die zijn geoptimaliseerd om jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten te plaatsen. Door strategisch gekozen zoekwoorden en gerichte advertentiecopy, trekken we potentiële klanten aan die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Instagram Groeiservice

Voor wie? Merken en bedrijven die hun aanwezigheid op Instagram willen uitbreiden en hun volgersaantal willen vergroten.

Doelstellingen: groei van volgersaantal, verhoging van merkbekendheid en engagement.

Onze Instagram Groeiservice is speciaal ontworpen voor bedrijven die hun impact op Instagram willen vergroten. Door gebruik te maken van bewezen strategieën en technieken, helpen we je om authentiek je volgersaantal te vergroten, de interactie met je content te verhogen en een sterk merk op te bouwen op een van de meest populaire sociale platforms.

Conclusie: boek een adviesgesprek

Geïnteresseerd in wat Social Hippo voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek een adviesgesprek met ons en ontdek hoe we jouw social media naar een hoger niveau kunnen tillen. Benieuwd naar een richtprijs voor onze diensten? Neem dan een kijkje met onze handige calculator op de website, waar je op voorhand een inschatting kunt krijgen van de kosten.

Bij Social Hippo zijn we toegewijd aan het leveren van kwalitatieve content en strategieën die echt resultaat opleveren. Ons team van ervaren social media managers, grafisch designers, content marketeers, en copywriters staat klaar om jouw bedrijf te helpen groeien in de digitale wereld. Start vandaag nog met het transformeren van je online aanwezigheid en zie hoe jouw bedrijf kan bloeien met de juiste strategie en ondersteuning. 🚀
Tags
#socialhippo, #socialmediamanager, #socialmediabeheer, #socialmediatips, #socialmediaagency, #socialmediabureau, #socialmedia, #socialmediamanagement, #socialmediamarketing, #adviesgesprek, #blogginghippo, #mailinghippo, #searchinghippo, #instagram